Фейсбук виж галерията Колата на пловдивската писателка и журналистка Калина Паскалева е

...
Фейсбук виж галерията
Колата на пловдивската писателка и журналистка Калина Паскалева е
Коментари Харесай

Разбиха колата на чаровна журналистка, тя избухна

Фейсбук виж галерията Колата на пловдивската писателка и журналистка Калина Паскалева е била разрушена тази нощ от незнайни вандали. Ето какво написа тя в обществената мрежа: " Аз в действителност не мога да допускам какви хора има!!! Тази заран водачът ми отива при колата, за да дойде да ме вземе и какво да види - тя е разрушена. Задното ми стъкло е счупено с щанга и е на сол. Блъскано е със страшна завист! Откраднато ми е зимното яке, и една книга - новата ми “Секретно ". 

Нали на всички е ясно, че колата ми не е разрушена поради кражба или опит за кражба! На кой му накривих шапката толкоз доста? Смешни сте! И жалки! Добре, че не сте ми направили нещо със спирачките, че да умра в пътен случай! Не е действително в какъв свят живеем! Аз си я взех преди два месеца и си я погасявам сама, за да ми я натроши някой скапаняк! "

Калина Паскалева е родена на 8 ноември 1986 година. Завършва Английската гимназия в Пловдив и учи публицистика в София. Работи като ефирен кореспондент и редактор в риалити формати. Занимавала се е с проверяваща публицистика. Автор е на редица изявления в ежедневници и начин на живот издания. През 2014 година е участник в риалити формата " Биг Брадър ол старс “.
Източник: blagoevgrad24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР